FAQ

Zit je nog met vragen? De meest voorkomende hebben we hieronder opgelijst. Staat je vraag hier niet tussen? Twijfel dan niet om ons te contacteren op rekrutering@thinkcore.be.

Hoe ziet een week bij CORE eruit? 

We vertrekken vanuit het idee dat iedereen van maandag tot vrijdag, van 9-17u voor CORE werkt, vanop ons kantoor of van thuis. Wanneer je lessen of workshops hebt, ga je hier uiteraard gewoon naartoe. Het kan wel al eens gebeuren dat we ’s avonds met CORE een evenement hebben of dat je je werk niet klaar krijgt wegens een deadline. Wanneer je examens hebt of een deadline voor een vak, mag je uiteraard studeren tijdens de werkuren. Van een student die het 2-jarig traject volgt, wordt natuurlijk ook minder tijdsinzet verwacht dan van een student die de 44 studiepunten in 1 jaar opneemt. 

Ik moet nog een jaar studeren. Kan ik CORE combineren met dit laatste jaar? 

Ja, je kan het postgraduaat en je laatste master combineren en beiden over 2 jaar spreiden. Een andere optie is dat je het postgraduaat volgt nadat je afgestudeerd bent.  Hoelang duren de projecten bij CORE? 

Dit hangt allemaal af van het project. Er zijn projecten die slechts enkele maanden duren, maar er zijn er evengoed die een heel jaar of langer duren. In dat laatste geval zorgt het team van het jaar ervoor voor een vlotte overdracht.  

Moet van de projecten ook telkens een verslag geschreven worden, gelijkaardig aan een thesis? 

Een verslag zoals bij de bachelorproef of thesis moet (gelukkig) niet gemaakt worden. Alles hangt af van wat de klant precies vraagt. Als die een uitgebreid rapport wilt, zullen wij hem dat bezorgen. In de meeste gevallen zijn de klanten echter vooral geïnteresseerd in de resultaten en is een uitgebreid rapport niet nodig. Uiteraard is het wel belangrijk om te documenteren wat we gedaan hebben, zodat de teams van volgende jaren ook over deze kennis beschikken.  


Postgraduaat ingenieur

Ben je klaar om deel uit te maken van de verandering? Sluit je aan bij ons om een duurzamere toekomst vorm te geven.

Stagiairs & Vrijwilligers

Are you ready to be part of the change? Join us in shaping a more sustainable future.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x