Postgraduaat ingenieur

Wil je graag deel uitmaken van het team? CORE rekruteert elk jaar nieuwe studenten.

Beëindig je in juni 2023 je bachelor/master als ingenieur (industrieel ingenieur, bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur(-architect) of handelsingenieur)? Dan is CORE misschien wel iets voor jou!

Hieronder vind je ons 'CORE Profiel'. Dit is een korte uitleg over CORE, wat we aanbieden en wat voor profielen we zoeken binnen onze werking. Daarnaast kan je ook getuigenissen van vorige jaren vinden onder onze COREstories.

Voor vragen of meer informatie kan je steeds contact opnemen met onze rekruteringsverantwoordelijken, Casimir en Zjef (rekrutering@thinkcore.be).Hoe stel je je kandidaat?

Ben je al helemaal overtuigd dat CORE iets voor jou is? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar rekrutering@thinkcore.be.

Om volgend jaar deel uit te maken van CORE moet je ook appliceren voor de postgraduaat opleiding Tech innovations in ventures & teams. Via volgende link kan je u kandidaat stellen voor deze opleiding. De deadline van de eerste sollicitatieronde is 15 april. 

https://iiw.kuleuven.be/opleidingen/techinvent/application

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen, wij hebben allemaal het proces al eens doorlopen dus kunnen uit ervaring zeggen hoe alles werkt!


CORE

CORE is een coöperatie van ingenieursstudenten en geëngageerde vennoten die concepten ontwikkelt rond efficiënt en rationeel energiegebruik. We gaan op zoek naar oplossingen waarbij zowel de maatschappelijke relevantie als de economische en technische haalbaarheid essentieel zijn. Via sensibilisering verspreiden we het belang van coöperatief ondernemen en rationeel energiegebruik. Door materialen en producten zo hoogwaardig mogelijk in te zetten tijdens hun levenscyclus dragen we ook ons steentje bij binnen de circulaire economie.

Functie

Binnen CORE ben je een projectingenieur door je in te zetten voor de projecten maar daarnaast heb je ook een taak binnen dagelijkse werking.

Dagelijkse werking:

Aangezien CORE een coöperatie is, staan we ook zelf in voor de dagelijkse werking. Hieronder vallen verschillende verantwoordelijkheden zoals financiën, administratie, PR, management, rekrutering, social media … Elk lid van het team krijgt een taak toegewezen en hoort de verwachtingen hiervan te combineren met het projectwerk.

Projectingenieur:

Naast de dagelijkse werking houden wij ons uiteraard ook bezig met projecten rond rationeel energie gebruik. Hierbij doen studenten ervaring op in het werkveld door iets tastbaars te realiseren. Ze bouwen kennis op rond projectplanning, klantgericht denken, communicatie…De projecten kunnen al vastliggen van een voorgaand werkjaar maar elk nieuw krijgt de vrijheid om nieuwe projecten aan te gaan naargelang de interesse!


Bekijk hier de inhoud van onze verhaallijnen

Projecten binnen CORE kunnen onderverdeeld worden in 3 verhaallijnen, hieronder verder beschreven.


Postgraduaat

CORE is een innovatieproject dat valt binnen de Engelstalige opleiding Postgraduate Tech Innovations in Ventures & Teams.

Dit postgraduaat focust op innovatie, ondernemerschap en professionele vaardigheden en wordt aangeboden voor (afgestudeerde of bijna afgestudeerde) studenten ingenieurswetenschappen, wetenschappen en technologie. Het programma geeft studenten een unieke kijk op de bedrijfswereld en ondernemerschap door deelname in een team of start-up project. Je zal niet enkel kwaliteiten ontwikkelen omtrent de bedrijfswereld en ondernemerschap, maar je zal ook groeien als persoon en als professional. Naast het teamproject volg je ook een zelf samengesteld studieprogramma, aangepast aan jouw interesses. Meer informatie op www.techinvent.be.  

https://iiw.kuleuven.be/studeren/opleidingen/techinvent

Stagiairs & Vrijwilligers

Are you ready to be part of the change? Join us in shaping a more sustainable future.

FAQ

Hier vind je de meeste voorkomende vragen!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x