KRNWTR

2013 - 2016
Educatieve Pakketten
KRNWTR


Het KNRWTR-project werd in 2013 opgestart en had initieel de bedoeling om zoveel mogelijk studenten kraanwater te laten drinken. Er werden sensibiliseringscampagne opgestart om studenten in te lichten over de voordelen van kraanwater.

In 2014 werd de sensibiliseringscampagne rond kraanwater uitgebreid naar onze partners. Onze vennoten en partners konden KRNWTR-karaffen bestellen met een gepersonaliseerde kurken dop met het CORE-logo. Hierdoor konden zij op een stijlvolle manier kraanwater aanbieden aan hun medewerkers en hen hierdoor sensibiliseren rond het drinken van gezond en duurzaam kraantjeswater.

Een eerste succesvolle implementatie was de verkoop van karaffen aan de medewerkers van het kunstencentrum STUK, waarin ook CORE zijn kantoor had. Ook bij andere vennoten werden de karaffen ingevoerd. Op deze manier gaven de vennoten duidelijk aan dat ze de filosofie van CORE volgen en hun werknemers en bezoekers wouden betrekken in hun keuze voor duurzaam kraanwater. Met het KRNWTR-project wou CORE mensen bewust maken van de impact van plastiek flesjes op het milieu. KRNWTR is niet enkel veel goedkoper en duurzamer, het is bovendien gezond!


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x