Partners

Technovation Hub
Wij zijn medeoprichter én lid van Technovation Hub vzw
 
Technovation Hub is een vzw die innovatieve en hoogtechnologische studentenprojecten, zoals CORE cv, samenbrengt en via op maat dienstverlening ondersteunt. De ondersteuning die Technovation Hub biedt, bevindt zich hoofzakelijk op financieel, juridisch, administratief, veiligheids- en gezondheidsvlak. Deze dienstverlening komt veelal tot stand door samenwerking met bedrijfs- en onderwijspartners. Daarnaast vormt Technovation Hub een forum voor de studentenprojecten, het hoger onderwijs en het werkveld. Dankzij het project-overschrijdende karakter en de duurzame samenwerkingen met partners ontstaat een groot netwerk van industriële partners en gelijkgezinden. De grootste troef van Technovation Hub is dan ook het samen ondernemen. Dankzij deze combinatie van op maat dienstverlening en een sterk netwerk ontstaat een omgeving ontstaat waarin ingenieursstudenten écht kunnen ondernemen. De oprichting en werking van Technovation Hub zijn mogelijk gemaakt dankzij steun van KU Leuven. Meer informatie over Technovation Hub vind je hier.
Dugardyn & Partners

Juridische ondersteuning door Dugardyn & Partners.

Zetelt in de raad van bestuur van CORE cv.

Meer informatie over Dugardyn & Partners vind je hier.Leuven 2030
Leuven 2030 zet zich in voor een stad met minder uitstoot en meer toekomst. Een toekomst waarin we kunnen genieten van gezonde lucht, veel groen, comfortabele woningen en aantrekkelijke publieke ruimtes. Een toekomst zonder negatieve impact op ons klimaat.

Om de CO₂-uitstoot in Leuven zo snel mogelijk te laten dalen, wil Leuven 2030 héél Leuven inspireren tot duurzaam gedrag. Vele inwoners, bedrijven, scholen, organisaties en overheden grijpen al hun kans, nemen hun verantwoordelijkheid op en bouwen mee aan onze klimaatneutrale toekomst. Meer informatie over Leuven 2030 vind je hier.
Coopkracht
Als netwerk voor coöperaties in Vlaanderen, steunt, sterkt en stuwt Coopkracht coöperatief ondernemen. Dat doen we door coöperatief geïnspireerde organisaties met mekaar in contact te brengen en alle kennis en ervaring te delen. Meer informatie over Coopkracht vind je hier.REScoop Vlaanderen
REScoop Vlaanderen is de Vlaamse federatie van verenigingen en coöperaties van burgers voor hernieuwbare energie.

Een REScoop (Renewable Energy Sources cooperative) is een burgerinitiatief dat de omgevingsenergie (zon-wind-water-biomassa-aardwarmte) wil oogsten voor eigen gebruik, gebaseerd op het rechtstreeks participatiemodel en de internationale coöperatieve principes. Meer informatie over REScoop Vlaanderen vind je hier.


EnergieID

EnergieID is een coöperatieve onderneming die via een online platform helpt met meten en opvolgen van energie, water, afval en transport, individueel én collectief.

Meer informatie over EnergieID vind je hier.


CommScope

CommScope helpt bedrijven over de hele wereld bij het ontwerpen, bouwen en beheren van hun bekabelde en draadloze netwerken. Hun netwerk-infrastructuuroplossingen helpen klanten de bandbreedte te vergroten; de bestaande capaciteit te maximaliseren; de netwerkprestaties en beschikbaarheid te verbeteren; de energie-efficiëntie verhogen; en vereenvoudiging van technologiemigratie.

De oplossingen van CommScope zijn terug te vinden in de grootste gebouwen, locaties en buitenruimtes; datacenters en gebouwen in alle soorten, maten en complexiteit; op draadloze collocaties; in kabelhoofden en telecomcentrales; in luchthavens, treinen en tunnels. Vitale netwerken over de hele wereld draaien op CommScope-oplossingen.

CommScope speelde een belangrijke rol bij het creëren van:

  • Cable TV infrastructuren
  • De eerste draadloze netwerken
  • De eerste datacenters
  • De eerste intelligente gebouwen

Meer informatie over CommScope vind je hier.


Edison

Edison laat élke jongere tussen 4 en 18 jaar STE(A)M (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics) ontdekken en omarmen. Dankzij een brede, kwaliteitsvolle waaier aan activiteiten zoals innovatieve workshops, leerrijke kampen, boeiende festiviteiten en evenementen voor het hele gezin wil Edison jongeren klaarstomen voor de toekomst én om zich te verdiepen in STE(A)M. Deze activiteiten komen tot stand door de verbindende samenwerking tussen verschillende STE(A)M-voortrekkers binnen Edison. Edison is op haar beurt één van de 13 STE(A)M-partnerschappen van VLAIO. Edison kiest hierbij voor een aanpak die élk meisje en élke jongen warm maakt voor STE(A)M. Een aanpak die hen bewuster laat kennismaken met hun talenten en aanzet tot levenslang leren. Edison wil deelnemers bij elke activiteit uitdagen en hen versterken in STE(A)M-competenties en 21ste-eeuwse vaardigheden. Bij Edison staat de jeugd centraal. Edison is de gids die hen bewuster laat omgaan met hun huidige kennis en hun latere studierichting en beroepskeuze. Meer info over Edison vind je hier.Andreas Vesaliusstraat 13 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T 016 32 03 09
BE 0845 955 806

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x