Rekrutering CORE

Wil je graag deel uitmaken van het team? CORE rekruteert elk jaar nieuwe studenten.

Beëindig je in juni 2022 je bachelor/master als ingenieur (industrieel ingenieur, bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur(-architect) of handelsingenieur)? Dan is CORE misschien wel iets voor jou!


CORE Profiel COREstories

Hoe stel je je kandidaat?

Voor vragen of meer informatie kan je steeds contact opnemen met onze rekruteringsverantwoordelijken, Andreas en Hannes (rekrutering@thinkcore.be).

Ben je al helemaal overtuigd dat CORE iets voor jou is? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar rekrutering@thinkcore.be.

Om volgend jaar deel uit te maken van CORE moet je eerst appliceren voor de postgraduaat opleiding Tech innovations in ventures & teams. Via volgende link kan je u kandidaat stellen voor deze opleiding. De deadline van de eerste sollicitatieronde is 15 april.

https://iiw.kuleuven.be/opleidingen/techinvent/application


CORE

CORE is een coöperatie van ingenieursstudenten en geëngageerde vennoten die concepten ontwikkelt rond efficiënt en rationeel energiegebruik. We gaan op zoek naar oplossingen waarbij zowel de maatschappelijke relevantie als de economische en technische haalbaarheid essentieel zijn. Via sensibilisering verspreiden we het belang van coöperatief ondernemen en rationeel energiegebruik. Door materialen en producten zo hoogwaardig mogelijk in te zetten tijdens hun levenscyclus dragen we ook ons steentje bij binnen de circulaire economie.
Functie

Aangezien CORE een coöperatie is, staan we ook zelf in voor de dagelijkse werking. Hieronder vallen verschillende verantwoordelijkheden zoals financiën, administratie, PR, management, rekrutering, social media …

Daarnaast voeren we ook projecten rond rationeel energie gebruik uit. Hierbij doen studenten ervaring op in het werkveld door iets tastbaars te realiseren. Ze bouwen kennis op rond projectplanning, klantgericht denken, communicatie…
De projecten die CORE uitvoert situeren zich binnen 4 subthema’s :

-Circulaire economie,
-Blauwe warmte
-Educatieve pakketten
-Energiestudies.


COREstories

Eerder zin in een video of getuigenis? Kijk dan eens naar het filmpje van de ex-teamleider Joeri die vertelt over zijn eerste jaar bij CORE, of lees de getuigenissen van enkele alumni COREnauten op COREstories.

Bekijk hier de inhoud van onze verhaallijnen
Postgraduaat

CORE is een innovatieproject dat valt binnen de Engelstalige opleiding Postgraduate Tech Innovations in Ventures & Teams.

Dit postgraduaat focust op innovatie, ondernemerschap en professionele vaardigheden en wordt aangeboden voor (afgestudeerde of bijna afgestudeerde) studenten ingenieurswetenschappen, wetenschappen en technologie. Het programma geeft studenten een unieke kijk op de bedrijfswereld en ondernemerschap door deelname in een team of start-up project. Je zal niet enkel kwaliteiten ontwikkelen omtrent de bedrijfswereld en ondernemerschap, maar je zal ook groeien als persoon en als professional. Naast het teamproject volg je ook een zelf samengesteld studieprogramma, aangepast aan jouw interesses. Meer informatie op www.techinvent.be

FAQ


Wil je op de hoogte gehouden worden van onze rekruteringsactiviteiten? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact op met je.  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Zwartzustersstraat 2/5006 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T +32 16 32 03 09


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x