The promise and progress of green hydrogen technology & policy

CORE nodigt u van harte uit op ons netwerkevent:

30 maart 2023, campus GroepT Leuven. 

"The promise and progress of green hydrogen technology & policy"

Het doel van de avond is het brede publiek kennis te laten maken met mogelijke duurzame oplossingen voor de energieproblematiek. CORE heeft twee sprekers uitgenodigd, elk met een eigen expertise. Bart Onsia (IMEC/Energyville) komt toelichten waar de technologie van groene waterstofproductie nu staat en welke rol België hierin speelt. Stefan Van Laer (Waterstofnet) komt daarna meer duiding geven rond het beleid van waterstof in de EU en België. De avond wordt afgesloten met een receptie waar er nog gezellig nagepraat kan worden over al deze nieuwe (water)stof!

Onze eerste gastspreker: Bart Onsia, Business Development Manager Energy bij Imec:

Bart Onsia is Business Development Manager Energy bij imec en tevens lid van het directiecomité van Hyve, een onderzoeksgroep die investeert in de productie van groene waterstof. Bart is een expert in waterstof en waterstofproductie en zal een brede inleiding geven rond de economie, kosten, evoluties, use cases en pro's en contra's van waterstof.


Onze tweede gastspreker: Stefan Van Laer, Project Manager bij WaterstofNet / Belgian Hydrogen Council

Stefan Van Laer coördineert een waterstof BENELUX cluster van meer dan 150 bedrijven en het programmabureau van de Belgian Hydrogen Council. Hij is expert in beleid & internationalisering en werkt momenteel als Projectmanager 'Beleid en Strategische Communicatie' bij WaterstofNet. Het juiste beleid zal belangrijk zijn bij de snelle adoptie van waterstof.Locatie:

Het evenement zal plaatstvinden op de prachtige campus GroepT van KULeuven, (aula 00.2.02).

Adres: Andreas Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven

Programma

  • 18u30 Verwelkoming
  • 19u00 Presentaties
    • Bart Onsia, Imec
    • Stefan van Laer, Waterstofnet
  • 20u30 Netwerkmoment met receptie

Schrijf u alvast in via onderstaande link! Zo kunnen we voldoende (duurzame) hapjes en drankjes voorzien. Op de Facebookpagina van het netwerkevent zullen ook geregeld updates verschijnen.

InschrijvingslinkAndreas Vesaliusstraat 13 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T 016 32 03 09
BE 0845 955 806

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x