Brent Paelinck✓ Burgerlijk Ingenieur Architect
✓ Financieel verantwoordelijke,Verantwoordelijke ciculaire economie
✓ Interesses: Sport, Boeken lezen


Het leerzame parcours binnen CORE biedt een enorme meerwaarde aan onze competenties en versterkt ons profiel als ingenieur. Of iets nu binnen of buiten de bedrijfscontext van CORE valt, door het potentieel van elk teamlid optimaal te benutten bouwen we samen aan een duurzamere toekomst voor iedereen! 

Na vijf jaar academische studies ben ik gretig naar het omzetten van theorie in praktijk, al vormt het volledig betreden van de werkwereld nog een grote drempel. Deel uitmaken van CORE verlaagt deze drempel en maakt de overstap naar het werkveld veel aangenamer. Dagelijks komen we in contact met zaken als partnerships, projectmanagement of financiën, kwesties die nooit aan bod zijn gekomen tijdens mijn bachelor-of mastertraject. Dit in combinatie met beeldverruimde workshops en aanvullende keuzevakken zorgen voor een enorm leerzaam parcours dat mijn profiel als ingenieur enkel zal versterken. Bovendien
word ik vergezeld door laaiend enthousiaste teamgenoten die de ervaring des te prettiger maken. Of iets nu binnen of buiten de bedrijfscontext van CORE valt, door het potentieel van elk teamlid optimaal te benutten bouwen we samen aan een duurzamere toekomst voor iedereen!

Andreas Vesaliusstraat 13 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T 016 32 03 09
BE 0845 955 806

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x