Andreas Decaluwé✓ Industrieel Ingenieur Elektromechanica
✓ Teammanager,VGM-verantwoordelijke
✓ Interesses:


"Door enerzijds onze ingenieurskennis te gebruiken voor technische projecten maar anderzijds de kennis en middelen die uit deze projecten voortvloeien in te zetten voor community-building toont CORE wat wij als "ingenieur" kunnen betekenen" 

CORE is voor mij een platform dat de overstap van pas afgestudeerde student naar de bedrijfswereld makkelijker maakt. Door het grote netwerk waarmee je in contact komt ontmoet je zeer veel mensen en leer je opportuniteiten spotten. Daarbovenop is CORE ook (leren) samenwerken in een dynamisch, enthousiast en ondernemend team van ingenieurs. Plezier&ontspanning zijn gegarandeerd! Door de verschillende rollen die je kan aannemen leer je veel over jezelf en je plaats in een team.

Als teammanager is mijn voornaamste taak een goed overzicht van alle lopende projecten behouden en deadlines opstellen. Verder is mijn doelstelling het volledige potentieel van dit team naar boven halen door ervoor te zorgen dat we elkaar blijven uitdagen en stimuleren. Zodat we op het einde van het jaar weeral enkele mooie verwezelijkingen aan het curriculum van CORE mogen toevoegen! 

Andreas Vesaliusstraat 13 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T 016 32 03 09
BE 0845 955 806

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x