De Energiemarkt & De Stijgende Prijzen: een technische oplssoing op maat

Omwille van de grote media-aandacht voor de stijgende energiefactuur besloot CORE een netwerkevent te organiseren op 22 februari met als thema:  DE ENERGIEMARKT & DE STIJGENDE PRIJZEN: EEN TECHNISCHE OPLOSSING OP MAAT.

Het doel van de avond is het bredere publiek kennis te laten maken met mogelijke duurzame oplossingen voor het energieprobleem.  Hiervoor heeft CORE twee sprekers uitgenodigd, elk met een eigen expertise. De sprekers zullen zowel het thema op het niveau van het Fluvius net bespreken als op het niveau van het ELIA net.

Bruno Baiets, CEO van IBA technics, en Tom Marques, Athena Battery, zijn onze eerste sprekers. Zij komen uitleggen hoe een bedrijf autonomer kan worden met behulp van batterijen, aangezien de opslag van eigen opgewekte energie steeds belangrijker zal worden.

Pieter Jan Jordaens, programma manager Onshore and Offshore Wind Energy Industry at Sirris & founder OWI-Lab, is onze tweede spreker. BelgiĆ« investeert volop in windturbines op zee om het aandeel in windenergie te verhogen. Duurzame energie opwekken aan de hand van windturbines kan een duidelijke impact hebben op de energiemarkt. De offshore wind markt kent een technologische evolutie die gepaard gaat met een kostenreductie. Pieter Jan zal hier het fijne van toelichten.  Wil jij weten hoe je zelf of hoe jouw bedrijf het best kan omgaan met de stijgende energiefactuur? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor ons netwerkevent.

Schrijf je hier in voor het netwerk event, see you soon!


Andreas Vesaliusstraat 13 3000 Leuven
info@thinkcore.be
T 016 32 03 09
BE 0845 955 806

Privacy
General conditions
Sitemap

Subscribe to our newsletter

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x