Netwerkevent CORE

Maandag 16 april 2018 vindt het netwerkevent van CORE plaats.

Op deze avond zullen Pedro Pattijn (Ingenium), Dries Doucé (CORE) en Lucas Vandekerckhove (thesisstudent CORE) het woord nemen.

Pedro Pattijn is Business Unit Manager van de Unit “Energy & Sustainability” bij Ingenium. Ingenium is vennoot van CORE en Pedro zal de keuze hiervoor toelichten. Verder verduidelijkt hij welke rol CORE kan innemen binnen bepaalde projecten.

Vervolgens neemt Dries het woord. Dries is een tweedejaarsstudent binnen CORE en werkt momenteel aan project Arenberg. Hij voert samen met mede-COREnaut Sam een studie uit naar een energiesysteem voor Campus Arenberg van de KU Leuven. De haalbaarheid van de integratie van hernieuwbare energiebronnen wordt onderzocht.

Onze laatste spreker is Lucas. Hij is een thesisstudent Industrieel Ingenieur en ontwikkelt een geïntegreerd hernieuwbaar energiesysteem samen met COREnaut Steven. Zij onderzoeken of de verwarming van een bestaand gebouw op basis van aardgas verschoven kan worden naar een groener alternatief, zoals bijvoorbeeld waterkracht en zonne-energie.

Hieronder het tijdschema van de avond:

19u00      Verwelkoming
19u30      Presentaties
20u30      Netwerkmoment met receptie

Locatie: Historisch stadhuis,  Grote Markt 9 te Leuven.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Inschrijvingen zijn afgesloten.